Skip to:

Over ons

Onze passie : Bloemen, interieur en decoratie.
Bloemen zijn emotie, emotie die we verwerken in de mooiste arrangementen, dat is onze passie! Gecombineerd met exclusieve meubelen en accessoires hebben we al van vele huizen een thuis gemaakt ! 
Door de crisis is het gezinsleven weer belangrijk geworden voor mensen. Een mooi en gezellig interieur mag daar zeker niet bij ontbreken. 
Helemaal trendy zijn meubels en artikelen van Rivièra Maison. Men ziet het in bijna elk huishouden terug, of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, badkamer of de tuin. Rivièra Maison heeft een zeer uitgebreide collectie, waardoor er voor iedereen wel iets passends te vinden is.
Ervaar zelf de exclusiviteit en ‘feel good’ sfeer van Rivièra Maison.
Rivièra Maison is een interieurmerk met een sterke beleving, een ‘way of life’ waar genieten een belangrijk aspect is. 
Wij verkopen geen tafel, maar ‘een diner met vrienden’. Het merk is een begrip in België en Nederland met een sterke beleving. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden. Het zijn deze waarden die ook voor  Heerenhuis Sfeermeesters van groot belang zijn. 
Met enige fierheid kunnen we zeggen dat we al tal van projecten mochten uitvoeren, zowel in de horeca, in de bedrijfswereld als bij bekende gezichten. Zo mochten we het interieur van Stadscafé de Croon in Bree van de nieuwe eigenaars volledig vernieuwen. 
Ook talrijke bedrijfsfeesten werden door ons volledig aangekleed van tafelstukjes tot de grote "podium-stukken", steeds in de smaak van de zaakvoerder.
Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Ook in dit segment zijn we thuis... Spring eens binnen en één van onze medewerkers zal u te woord staan om de mooiste dag van je leven écht af te maken met bloemen!
Ook op vlak van rouwwerk zijn we méér dan onderlegd. Wij proberen het verlies van een dierbare wat draaglijker te maken door de nabestaanden alle vrijheid te geven betreffende de keuze van de bloemen. Het zal dan ook aan ieders verwachtingen voldoen, daarvoor staan wij garant.

v.l.n.r. : Raf Bijnens, Marleen Styven, Rachel Janssen, Filip Broeks.